Op zoek naar iemand die u als totaal mens benaderd en hierbij zowel uw lichaam, uw denken, gevoel én uw gedrag samen met u onderzoekt?

 

 

Tarieven en informatie

TER INFORMATIE:

 

 • Op alle behandelingen en afspraken zijn de Algemene Voorwaarden van Ellen Hermens- Coaching . Training . Healing van toepassing. Een exemplaar van deze voorwaarden zal per mail of tijdens de intake aan jou overhandigd worden. Een exemplaar van deze Algemene Voorwaarden vindt u via de link hierboven.
 • Consulten vinden uitsluitend op afspraak plaats.
 • De praktijk beschikt over een ruime wachtruimte. Gelieve plaats te nemen totdat ik u kom roepen.
 • Er is een garderobe en toilet aanwezig.
 • De praktijkruimte is op de begane vloer.
 • De praktijk is 's avonds en in het weekend niet geopend en telefonisch niet bereikbaar.
 • Locatie: De praktijk is gevestigd in het (voorheen) Emmausklooster- Basilius van Bruggelaan 4, 5363 VA te Velp (Grave).

Bij het bord met vermelding "Bij de Kapucijnen" sla je de oprijlaan in, aan het einde ervan vind je het oude klooster.

 • Er is ruim voldoende gelegenheid om te parkeren.
 • In tegenstelling tot de eerdere praktijkruimte aan de Handelstraat 4, zijn op de nieuwe locatie ook anderen werkzaam en woonachtig (in een ander gedeelte van het gebouw). Uiteraard houdt iedereen rekening met elkaar en bewegen we ons met respect in de gezamelijke ruimtes!
 • De ingang bevindt zich (wanneer je met je neus naar het gebouw toe staat) helemaal aan de linkerkant. Naast de ingang hangt een bel. Na het luiden van de bel, komt iemand voor jou de deur opendoen.
 • Het signaal van mijn mobiele netwerk is, door de dikke kloostermuren, niet altijd even sterk. Dit kan betekenen dat ik soms lastig mobiel te bereiken bent.
 • Mochten wij een telefonische afspraak hebben dan kun je mij het best via Whatsapp bellen. Het Wifi-signaal is namelijk wel erg goed! Een mogelijke oplossing voor dit probleem wordt gezocht.
 • Voor mogelijkheden tot vergoeding van consulten door uw ziektekostenverzekering, gelieve zelf contact met uw verzekeraar op te nemen. Wanneer u aanvullend verzekerd kunnen de consulten soms geheel of gedeeltelijk door uw zorgverzekeraar wordenvergoed. In een groot aantal gevallen is ook een werkgever bereid de kosten voor zijn/haar rekening te nemen. In dat geval kan, na overleg met u, de werkgever, of een vertegenwoordiger, contact met mij opnemen. In geval van Coaching kunt u via uw belastingaangifte de kosten mogelijk als scholingskosten aftrekken.

TARIEVEN:

 

particulieren- inclusief 21% BTW

 

Intake Coaching en/of Healing

Kennismakingsgesprek & consult

- 90 minuten € 97,50

-120 minuten € 135,-

 

let op: het tarief van onderstaande consulten is afhankelijk van de tijdsduur van het hele consult!

Het gaat hier om consulten voor individuen. Onderstaande tarieven zijn ter indicatie.

 

Consult 60 minuten

 

Coaching € 85,-*

Healing (alleen energetische behandeling) € 85,-*

Combinatie Healing & Coaching € 87,50*

elke 2e of meerdere deelnemer € 65,-**

 

 

Behandeling op afstand

per 30 minuten € 40,-*

wanneer nodig eventueel d.m.v. een foto

 

 

Telefonisch Consult

per 10 minuten € 15,-*

 

Mail Consult

per mailconsult € 25,-

 

 

 

* Voor consulten die meer tijd vergen dan de genoemde tijdsduur zal de prijs worden aangepast in: bijvoorbeeld bij "combinatie Healing & Coaching" € 87,50- tot 60 minuten, €110,-bij 75 minuten, € 132,- bij 90 minuten € 175,- bij 120 minuten en zo verder.

 

**Voor een 2e of meerdere personen worden meerkosten in rekening gebracht.

 

Voor overzicht van tarieven voor ondernemingen en organisaties gelieve contact op te nemen via

info@ellenhermens.nl

(U geeft, middels het volgen van bovenstaande links, uitdrukkelijk toestemming voor het opnemen van uw/deze gegevens in onze administratie.)

 

prijswijzigingen voorbehouden

Ik wil je via deze weg nog bedanken voor al je support en dat je met me "meegelopen" bent de afgelopen jaren. Het heeft me veel steun,kracht,veiligheid en vertrouwen in mezelf gegeven. 1000x dank hiervoor

 

MARLEEN