Onze reis gaat eeuwig door

en is oneindig..

ongelofelijk prachtig en zwaar

brengt hij ons vergezichten waarvan we eerder het bestaan niet konden vermoedden.Links en overigen

TER INFORMATIE:


In mijn eigen leven en gedurende mijn eigen tocht op zoek naar mezelf ben ik heel veel mooie dingen tegen gekomen. Wijsheden in boeken,  in mensen en dingen om mij heen die mij verder op weg hielpen en het leven soms wat minder moeilijk en meer aangenaam maakten.


Ook nu kom ik regelmatig in contact met diensten en produkten die u of mijn cliënten soms wat extra kunnen ondersteunen of verder helpen. Het voert té ver om dit alles te benoemen, maar een aantal wil ik je zeker niet onthouden.


Water:


Naast goede en eerlijke voeding is met name drinken van voldoende water ondersteunend en van heel groot belang voor ons fysieke gestel. Een mens bestaat voor ongeveer 70% uit water. We verliezen onder andere vocht door transpiratie, urine en ontlasting en door traanvocht. Naast het aanvullen van het vocht dat we via deze weg verliezen helpt drinken van voldoende water ook bij het ontgiften van het lichaam en het nog makkelijker kwijtraken van onze afvalstoffen.


Dat water nóg meer kan zijn dan dit en een bron van leven en vitaliteit kan zijn is bewezen door de Japanner Masuro Emoto; hij publiceerde boeken met hierin de meest prachtige foto's van bevroren waterkristallen die zijn blootgesteld aan en beïnvloed door muziek, gedachten en woorden. In zijn boeken kun je lezen en zien hoe wonderlijk en mooi dat alledaagse "produkt" is dat bij ons uit de kraan komt.


Helemaal in deze lijn en aangevuld met de kennis van de 7 hoofdchakra's heeft Brigitte Deliën hele mooie glazen ontworpen die het water dat je drinkt nóg krachtiger en behulpzamer maken. Meer informatie over deze mooie glazen en de andere produkten die zij maakt kun je vinden op haar website: www.aquamora.nl De glazen zijn eventueel ook bij mij te koop.Stilte :


In deze drukke en hectische wereld waarin wij leven en alle input waaraan wij blootstaan gedurende de dag is het belangrijk momenten van stilte en rust voor jezelf te creeëren. In deze stilte is het makkelijker om je eigen stem weer te horen en meer voeling te krijgen met jezelf en het pad dat je bewandelt. Stilte kun je vinden via meditatie. Dit kun je jezelf leren, b.v. door het lezen van boeken over meditatietechnieken, of wanneer dit moeilijk voor je is kun je dit bij diverse instituten leren. Zelf heb ik een eenvoudige handleiding voor meditatie geschreven die je wat handreikingen doet bij het leren mediteren. Wanneer je deze in je bezit wilt krijgen dan kun je hierover even contact met mij opnemen.


Natuur:


Naast meditatie kan ook de natuur om je heen een bron van stilte en kracht zijn. Lekker naar buiten en het voelen van de elementen (aarde, lucht, water en vuur) kan je helpen om in contact te komen met jezelf en jouw behoeften van dat moment. De natuur kan ook een bron voor inspiratie zijn bij het zoeken van oplossingen voor je problemen.


De natuur is natuurlijk niet alleen een bron van stilte, kracht en inspiratie, maar herbergt ook een schat aan geneeskrachtige planten, kruiden en mineralen.


Voor Geneesmiddelen, natuurlijke cosmetica en reformartikelen ga ik zelf graag naar "De Kastanje" in Grave. Hier kun je terecht voor een betrouwbaar en deskundig advies op het gebied van Homeopathie, Fythotherapie, Gemmo therapie, Orthomoleculaire voedingssupplementen, celzouten, bloesemremedies, etherische oliën, lichaamsverzorging, L'erbolario, reform en cadeauartikelen. De service die Nelly hierbij verleent en de vriendelijkheid waarmee je wordt bejegend zijn zeer prettig! Voor meer informatie volg de link: www.dekastanjegrave.comNog zo'n adresje waar ik heel graag kom; "Arts Mineralen in St.-Anthonis", al is het maar om me te vergapen aan de schatten van Mineralen, Edelstenen en Stenen die de aarde herbergt en voortbrengt. De eigenaren van deze winkel helpen, wanneer je hier behoefte aan hebt, met het vinden van de juiste steen of mineraal die op dit moment het meest geschikt en behulpzaam is voor jou. Zelf heb ik al heel vaak de heilzame werking van mineralen en stenen mogen ervaren. Voor meer informatie over de winkel kijk gerust op hun website: www.artsmineralen.nlVoor Mineralen, Aurasprays en andere mooie spulletjes die je kunnen helpen en ondersteunen kun  je ook terecht in de webwinkel van Bianca Rietveld. Zij verkoopt de meest mooie spullen en sieraden voor een prima prijs. De afhandeling is vlot en de service is zeer goed! Het assortiment en de winkel kun je vinden via de volgende link: www.justflow.nl


Zoekmachines:


De praktijk is te vinden via diverse zoekmachines. Mocht je verder willen zoeken naar een voor jou geschikte, alternatief, therapeut dan kun je eventueel de volgende links volgen:


www.alternatievegeneeswijzen-info.nlhttps://www.detelefoongids.nl/ellen-hermens-business-coaching-counselling-healing/


http://www.beleefgrave.nl/locaties/ellen-hermens/