De behoefte aan overzicht en structuur zit in ons verankerd...


""Als bewindvoerder doe jij verschrikkelijk belangrijk werk; je schept orde in de financiële chaos waarin mensen soms verzeild raken. Jij brengt rust en creëert overzicht voor vaak hele kwetsbare individuen en gezinnen. Jij bent  onmisbaar. Het is dus van heel groot belang dat jij ook heel goed voor jezelf zorgt!""

Ellen Hermens verzorgt sinds 2015 workshops en trainingen voor bewindvoerders. Als gewezen Beschermings-bewindvoerder en ervaren trainer en coach  staat zij garant voor kwaliteit. Alle workshops en trainingen zijn geaccrediteerd door de BPBI en voldoen tevens aan de eisen van de NBPB.

 


Iedere opleiding of training wordt afgesloten met een schriftelijke evaluatie om de kwaliteit te blijven waarborgen. Alle deelnemers ontvangen tevens een persoonlijk certificaat van deelname. Deze kunt u gebruiken bij de audit om aan te tonen dat u voldoende studiepunten heeft verzameld.


Bekijk voor het huidige aanbod onderstaande informatie.de verschillende mogelijkheden

STRESS en BEWINDVOERDER

individuele op-maat cursus

7,5 PE punten Branchever. PBI

NBPB- 7,5 uur gecertificeerd

Prijs: € 725,- ex btw

Locatie: Basilius van Bruggelaan 4 te Velp (Grave) of, in overleg,op een locatie van uw voorkeur.

5 bijeenkomsten van 1,5 uur.


"Het vak van bewindvoerder is een zeer enerverend vak; het vraagt veel kennis en kunde, goede sociale vaardigheden en zeker ook een grote mate van stressbestendigheid! Voor een bewindvoerder is beschikken over de competentie  stressbestendigheid onmisbaar."


D.m.v. deze individuele begeleiding leer je eigen stress en stressoren herkennen en krijg je tools en handvatten om je eigen competentie stressbestendigheid te vergroten zodat je beter bent toegerust voor je werk als bewindvoerder.


Deze individuele cursus geeft jou alle tijd en ruimte om aan precies die zaken te werken die jou in jouw werk als bewindvoerder belemmeren!7 PE punten Branchever. PBI

NBPB- 7 uur gecertificeerd

 

Prijs: € 425,- ex btw

wisselende locaties.

Seizoen 2019:

In seizoen 2019 worden geen nieuwe trainingsdata meer gepland.


Incompany mogelijk.


"Er zijn van die dagen dat je denkt; waar ben ik aan begonnen? Er lijkt geen eind te komen aan de werkdruk, dwingende klanten en veeleisende hulpverleners! Hoe blijf je goed omgaan met de stress?"


Samen met collega's ga je tijdens deze workshopdag aan de slag met stress en leer je hoe je hier tijdens je werk beter mee om kunt gaan. Je ontvangt tips en handvatten en samen met anderen ga je bekijken hoe je hier in jouw dagelijkse praktijk anders mee om zou kunnen gaan.


Interesse om deel te nemen, of liever een andere datum? Stuur gerust een mail.


             

7  PE punten Branchever. PBI

NBPB- 7 uur gecertificeerd

 

Prijs: € 525,- ex btw incl online testafname. Wisselende locaties. 

Seizoen 2019:

In seizoen 2019 worden geen nieuwe trainingsdata meer gepland.

 

Incompany mogelijk.


"Het valt, als beroepskracht binnen het sociaal domein, lang niet altijd mee om, onder alle druk die er van buitenaf op jou gelegd wordt, stevig te blijven staan"

Om je hierbij te ondersteunen heb ik de training; "STEVIG (BLIJVEN) STAAN ALS PROFESSIONAL" ontwikkeld.

Zowel  in groeps- als  individuele training,


Individuele Maat-werk training:

Stevig (blijven) staan als Professional.

8  PE punten Branchever. PBI

NBPB- 8 uur gecertificeerd

 

Prijs: € 799,- ex btw incl testafname.

5 bijeenkomsten van 1,5 -2 uur


Interesse om deel te nemen, of behoefte aan meer informatie? Stuur gerust een mail.(U geeft, middels het volgen van bovenstaande links, uitdrukkelijk toestemming voor het opnemen van uw/deze gegevens in onze administratie.)Ook benieuwd naar de mogelijkheden voor uzelf, uw onderneming of organisatie, uw medewerkers of naar het trainingsaanbod? Neem gerust contact op om met mij van gedachten te wisselen of vraag vrijblijvend een  offerte op !

DEELNEMERS AAN HET WOORD

Bedankt Ellen! Er is veel duidelijk geworden over hoe ik met mijn werk en met mezelf omga. Dat kon écht heel veel beter bleek al snel na onze eerste afspraak. Ik ben er mee aan het werk gegaan en kan nu écht zeggen dat alles veel minder stressvol is. Ik heb mijn balans gevonden. Ik kan het mijn collega bewindvoerders zeker aanraden!JOHN

Wat een ontzettend leuke en leerzame dag heb ik gehad! Samen met enkele collega's aan het werk rondom stress. Heel nuttig. Ik heb er veel van geleerd en zal het zeker aan anderen adviseren. Hoe jij ons begeleidde op de cursusdag was ook erg fijn.


FRANCINE