De wens te groeien zit diep in ons wezen verankerd...


"Problemen op de werkvloer met collega's, werknemers of met klanten kosten u als ondernemer veel energie, tijd en geld. Wanneer het punt gepasseerd is waarop u zelf adequaat kunt ingrijpen resten u niet veel keuzes; u kunt ofwel de relatie met betrokkene(-n) verbreken of u schakelt hulp in van derden om gezamenlijk tot een verbeterde relatie te komen."

"Soms is het fijn om met een ander van gedachten te wisselen, juist om deze weer helder te krijgen en weer te weten welke kant je op wilt gaan"


Voor die ondernemer of leiding-gevende die behoefte heeft aan coaching in leiderschap, voor medewerkers binnen teams of individueel die vastlopen in groei en hun ontwikkeling, bij conflicten met derden of rondom vraagstukken die raken aan passie en bezieling is het heel nuttig hierover in gesprek te gaan en actie te ondernemen.


Vooraf kan een IKTO-test worden afgenomen. Ellen Hermens biedt "op maat" trajecten voor uzelf of/ en voor uw medewerkers. Er bestaat bijvoorbeeld de mogelijkheid een "VIP-dag" te boeken (of een gedeelte ervan) of om verdeelt over een aantal afspraken en gedurende langere tijd te werken aan de thema's en verlangens die op dit moment gezien moeten en mogen worden."Ieder mens is uniek  en heeft behoeften om hierin gezien en erkend te worden!"


We werken op 3 niveau's:


Persoon - welke patronen liggen aan het probleem ten grondslag?


Systeem - In welke systemen opereer jij en waar wringt het precies?


Grotere geheel - Wat beweegt en geeft jou drive en passie?


Ellen Hermens maakt gebruik van de volgende methodieken en interventies:


NLP - Oplossingsgerichte coaching- Individuele systemische coaching- Bronnen in jezelf - Model van de 12 Levenskrachten - Stress- & Burnoutcoaching - Intuïtieve coaching - Gewonde delen in jezelf - energetische werk.

Trainingen die momenteel op het programma staan zijn:


Stress in de praktijk - 1-daagse cursus voor diverse beroepsgroepen.

zowel individueel als groepstraining.

Accreditatie door NBPB & BPBIStevig (blijven) staan als Professional

Éendaagse training- zowel als groepscursus als individueel te volgen (meerdere afspraken)- voor medewerkers binnen het sociale werkveld, onderwijs, het sociaal domein en de zorg-, hulp- en dienstverlening.

Accreditatie door NBPB & BPBILater op het programma:


Motiverend Leiderschap - meerdaagse training voor managers en leiders.


Interesse in één van deze cursussen of in een voor uw branche ontwikkelde cursus? Neem gerust contact op.(U geeft, middels het volgen van bovenstaande links, uitdrukkelijk toestemming voor het opnemen van uw/deze gegevens in onze administratie.)


Ook zo nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uzelf, uw onderneming of organisatie, uw medewerkers of naar het trainingsaanbod? Neem gerust contact op om met mij van gedachten te wisselen of vraag naar een vrijblijvende offerte!de verschillende mogelijkheden

KLANTEN OVER ELLEN HERMENS

Bedankt Coach! Er is ontzettend veel op zijn plek gevallen, vooral op mijn werk, maar zeker ook privé!MARTIN

Ik had het niet verwacht, maar uiteindelijk vond ik vooral het energiewerk heel behulpzaam! Het werd zo heerlijk stil en rustig in mijn hoofd.

JAN

Ik heb nu veel meer idee van en zicht op wat mijn medewerkers beweegt en vooral ook belemmerd. Mijn begrip en vertrouwen maakt mij als leidinggevende nu meer benaderbaar. Het is nu makkelijker om onze mensen aan te sturen.


YPKE