De wens ons eigen pad te bewandelen zit diep in onszelf verankerd...


Hoe kan ik je helpen?


de verschillende mogelijkheden

"Wanneer het leven niet loopt zoals jij wilt dat het loopt, wanneer je steeds                                                   met je gedachten in kringetjes ronddraait, wanneer de relaties waarin je je bevindt                       niet zijn wat je wilt dat ze zijn en wanneer je deze patronen niet zélf kunt doorbreken,                      kun je behoefte hebben aan een raadgever of gesprekspartner."


Iemand die je begrijpt, die                  samen met jou je problemen en je doelen op een rijtje zet en samen met jou oplossingen                     bedenkt om er weer uit te komen.


De coaching speelt zich af op 3 niveau's:

 Persoonsniveau, Systemisch niveau & Bezielingsniveau.
Gebruikte interventies of methoden zijn afkomstig uit NLP, Oplossingsgerichte Coaching, Individuele Systemische Coaching, Gewonde kinddelen, model van de Levenskrachten, Stress- en Burnoutcoaching en intuïtieve coaching.
COACHING

"Ieder mens loopt gedurende zijn leven kwetsuren op. Deze kunnen in ernst variëren en zowel fysiek, psychisch als emotioneel van aard zijn. Hoe je hiermee omgaat is verschillend per mens en hangt van een aantal factoren af. Wat voor iedereen gelijk is, is het gegeven dat deze ervaring een plaats krijgt in ons geheugen, ons lichaam en in onze energetische huishouding..."


Healing helpt je op vele manieren om deze kwetsuren te verwerken en weer opnieuw HEEL te worden.

We werken met jouw fysieke spanning  en jouw energetische huishouding,  je ontvangt energie en er wordt energetische ballast opgeruimd en blokkade's doorbroken. Afhankelijk van jouw behoeften op dat moment.

 HEALING  & COACHING combinatie

"Een mens is als geheel een bijzonder boeiend samenspel van factoren. Factoren die zich afspelen in onze gedachten, gevoelens, ons lichaam, onze ziel en de omgeving om ons heen."


Soms is het van belang op al die gebieden samen aan het werk te gaan om de dingen werkelijk te kunnen veranderen en diep te verankeren in onszelf.


Door ruime ervaring in het coachvak en expertise met het energetische werk bieden wij de  mogelijkheid  beide werkvormen te combineren.

We werken met energie en  coachingsinterventies. . Het aanbod is een afstemming op uw behoeften.

"Kortdurende trainingen of workshops helpen bij het ontwikkelen van de juiste tools om ons werk en ons leven  te vergemakkelijken en nog plezieriger te maken"


Momenteel ben ik hard aan het werk aan de volgende trainingen:

"Stevig (blijven) staan als Professional"


"Motiverend Leiderschap"


&


"Thuiskomen bij Jezelf"


Alvast aanmelden? Stuur even een mail.

Hou voor het aanbod deze website in de gaten of stuur

een mailtje voor meer

informatie.

In verband met drukte neem ik momenteel geen nieuwe particuliere cliënten aan. Wel kunt u, wanneer u ondernemer bent of u mogelijk via uw werkgever in aanmerking komt voor traject-vergoedingen nog bij mij terecht. Dit tegen de gangbare tarieven voor Bedrijfscoaching.


(U geeft, middels het volgen van bovenstaande links, uitdrukkelijk toestemming voor het opnemen van uw/deze gegevens in onze administratie.)


Ook zo nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor uzelf, uw partner of kind óf naar het trainingsaanbod?

Neem gerust contact op om met mij van gedachten te wisselen en te overleggen wat in uw situatie het beste aansluit!


U bent Uniek !

Uniek is de manier waarop u in het leven staat

en de wereld ervaart.

Uniek zijn de problemen waar u mee worstelt én

de bronnen die u aanboort om hier mee om te gaan!KLANTEN OVER ELLEN HERMENS

Lieve Ellen,

Ik kwam bij jou met mijn ziel onder de arm... zoveel verloren en zoveel verdriet...

ik dacht dat ik mezelf nooit meer terug zou vinden. Samen met jou is het me toch

gelukt. Ik ben je eeuwig dankbaar voor je hulp, je steun en je enorme inzet en liefde!


Hele dikke knuffel van mij

Je weet wel van wie
Ellen

Ik wil je bij deze ontzettend bedanken voor jouw wijze woorden en steun.

Je hebt mij geholpen om weer Ben te worden.


Groetjes

Ben

Lieve Ellen,Eerst heb je mijn zoon geholpen die verlatingsangst heeft. Wat voelde hij zich goed na jouw behandeling. Daarna heb je mijn jongste zoon geholpen die slaapproblemen had. Vanaf de geboorte tot en met zijn 7e jaar sliep hij geen nacht door. Nu slaapt hij weer en heeft hij zijn rust gevonden.  Daarna heb je mij weer rust en kracht gegeven.   Bedankt!


Een dankbare moeder